HUNAUG meetup: OpenAI és Azure AI megoldások demókkal – Szint: 200

2024 09 10

☁️ Szeptember 12-én egy online meetup keretében kiderül, hogy hogyan tudunk futtatni előre betanított Azure AI modelleket a saját számítógépünkön, hogy védjük az érzékeny céges adatainkat, illetve ha valaki mégis maradna a felhős AI megoldás mellett, megmutatják, hogy Azure-ben hogyan férhetünk biztonságosan hozzá nagy átalakítások nélkül.

A meetup nyelve: magyar

A részvétel ingyenes, szint: 200.

Agenda (CEST):

  • 15:00-15:05 Üdvözlés, partnerblokk – Deutsche Telekom IT Solutions
  • 15:05-15:35 Azure AI előadás és demó, előadó: Szabó Gábor, Orbit Cloud Solutions
  • 15:35-15:45 Azure AI Q&A
  • 15:45-16:15 OpenAI előadás és demó, előadó: Gudszent Ottó, Orbit Cloud Solutions
  • 16:15-16:25 OpenAI Q&A

Előadók:

  • Szabó Gábor Azure, Kubernetes, Cloud-Native és Multi-Cloud Consultant, aki több mint 15 éves tapasztalattal bír a legkülönbözőbb informatikai területeken. Nagy hangsúlyt fektet az Azure-ra és a konténeres alkalmazásokra. Szenvedélyesen sajátítja el és alkalmazza a legkorszerűbb technológiákat és igyekszik megtalálni a legjobb helyet ezek hasznosítására.
  • Gudszent Ottó, Cloud Solution Architect és Microsoft MVP Azure kategóriában. Nemcsak a munkája, a hobbija is az informatika, rendszeresen készít Azure videókat a social mediában. Jelenleg külföldi terepen dolgozik, főleg Azure-ral, otthon pedig mindent automatizál okosotthon megoldásokkal.

A témákról röviden:

Az Azure AI által menedzselt AI modellek a saját szerveinken is könnyedén futtathatóak konténerként. Legyen szó szöveg felismerésről, formok feldolgozásáról vagy valós idejű szöveg-beszéd vagy beszéd-szöveg átalakításról, az adatunk feletti kontroll teljesen a kezünkben marad.

OpenAI használata egy másik régióból Landingzóna kiterjesztése nélkül.